Kända varumärken - Vinkylar

Vad kännetecknar de olika tillverkarna?

Vigneron

Med hyllning till vinframställningens hjältar föddes Vigneron, varumärket som erbjuder vinkylar av högsta kvalitet. Deras vinkylar, som mognar och åldrar ditt vin under optimala förhållanden, kombinerar unik nordisk design och framstående teknik. Efter fyra års konstant utveckling ger Vigneron nu vinkylar med 5 års garanti, helt utdragbara bokträhyllor och låg ljudnivå, vilket skapar en oslagbar kvalitet och funktionalitet.

amiljen bakom Vigneron strävar ständigt efter att hålla sina produkter uppdaterade med den senaste tekniken, och ser varje kund som en del av familjen, vilket skapar en unik, personlig kundupplevelse. Detta engagemang, tillsammans med deras passion för mat och vin, har gjort Vigneron till det mest eftertraktade varumärket på marknaden. För vinälskare som söker det bästa, erbjuder Vigneron en utmärkt produkt och en chans att bli del av en passionerad familj.

Temptech

Temptech kommer från vårt grannland Norge och är Nordens största leverantör av vinkylar. De har funnits på marknaden i 15 år och har sedan starten sålt över 70 000 vinkylar. Många kunder har fastnat för den stilrena skandinaviska designen som ger vinkylarna en exklusiv känsla.

Temptech är en stor aktör och valmöjligheterna är stora då Temptech erbjuder över 60 olika modeller i olika storlekar, färger och prisklasser.

mQuvée

Denna tillverkares mål är att få vinkylarna att efterlikna klimatet av en vinkällare på ett så precist sätt som det är möjligt. För att lyckas med det är alla vinkylar utrustade med UV-skyddade glasdörrar, kompressorskylning och exklusiva hyllor i trä. Med stor passion för vin och vinkylar vill de hjälpa kunderna att lagra viner under optimala förutsättningar.

mQuvée har stor respekt för hantverket som vinodlarna går igenom i tillverkningsprocessen av vin och vill föra vidare detta precisionsarbete även när vinflaskorna lämnat vingården. Vi kan skriva under på att de lever upp till deras slogan ”store your wine to perfection” med råge.

Dometic

Dometic har en lång historia av ingenjörskonst som är värd att lyftas fram. Baltzar von Platen och Carl Munters var två unga ingenjörsstudenter som var övertygade om att använda värme var det bästa sättet att skapa en kyleffekt. De lyckas skapa världens första kylskåp utan is, kompressor och rörliga delar. 1923 beviljas skåpet patent och Albert Einstein kallar uppfinningen för en snilleblixt.

Denna snart hundraåriga erfarenhet av kylning och klimatstyrning gör Dometic till en mycket pålitlig vinkylstillverkare. Två temperaturzoner i vinkylarna gör att du kan lagra olika typer av viner i samma skåp. Låsbara dörrar är en annan smart lösning som bidrar till en säkrare förvaring av dina årgångsviner.

Miele

Miele är ett bekant namn för alla er som någon gång varit på jakt efter vitvaror. Företaget grundades i Tyskland redan 1899 och är i framkant vad gäller prestanda och återfinns ofta i toppen av ”bäst i test”-listor. Deras vinkylar är inget undantag. Mieles vinkylar kännetecknas av pålitlighet och håller konstant rätt temperatur.

Är du en vinälskare med höga krav på förvaringen ska du kolla in Miele. Företagets filosofi ”Immer besser” (att alltid bli bättre) sätter fingret på den ständiga jakten på perfektion Miele eftersträvar.